Qinga spelregels

Doel
Speel de slangen zo snel mogelijk weg en ontvang veel punten!

Werking
Van boven en onder in het scherm komt een slang het scherm in kruipen. Op de katapult in het midden van het spel verschijnt een dobbelsteen waarmee je een combinatie kan maken met de dobbelstenen die zich in de slang bevinden. Dit doe je door de dobbelstenen naar de slang te schieten.

Qinga regels

De bedoeling van het spel is dat je cijfer combinatie maakt met de cijfers in de slang. Een combinatie kan op verschillende manieren worden opgebouwd. Je kan een combinatie maken van opeenvolgende cijfers, bijvoorbeeld; 1, 2, 3. Dit kan ook andersom worden opgebouwd, door bijvoorbeeld een combinatie te maken van 3, 2, 1.

Qinga spelregels

Een andere combinatie mogelijkheid is van getallen met dezelfde waarde, bijvoorbeeld; 2, 2, 2.

Qinga regels

Wanneer je een slang uitspeelt, ontvang je 15 punten voor elke stap die de slang verwijderd is van het lava gat.
Wanneer je een dobbelsteen mis schiet, dan gaan beide slangen drie stappen vooruit. Denk dus goed na over je volgende stap!

Puntentelling

Per combinatie die je maakt ontvang je punten;

  • 3 dobbelstenen = 30 punten
  • 4 dobbelstenen = 60 punten
  • 5 dobbelstenen = 90 punten
  • 6 dobbelstenen = 120 punten
  • Etc.


Extra punten
Wanneer je meerdere combinaties in één slang maakt, dan ontvang je hiervoor een combobonus. Je punten worden dan met deze combofactor vermenigvuldigd.

In totaal zitten er vijf slangen in het spel (max. 2 slangen tegelijkertijd). Wanneer je de vijf slangen hebt weggespeeld, ontvang je een bonus van 500 punten.

Bonusspel:
Wanneer je “for Real” speelt kun je door voldoende bonussterren te verzamelen het bonusspel spelen. Daar kun je extra credits mee winnen.

Let op: Het bonusspel kan alleen in de Speel "For Real" modus gespeeld worden.

Probeer het spel gewoon is uit op Qinga.nl en beproef uw geluk! Veel plezier met onze online Qinga! Klik hier om te spelen!

Klik hier en speel Qinga